Un programa perquè Sant Cugat no deixi ningú enrere

També hem presentat el Codi Ètic aprovat a l’última assemblea de Sant Cugat en Comú

Aquesta tarda Inés Luna, Andreu Sierro i Ramon Gutiérrez, membres del grup motor de Sant Cugat en Comú, han presentat el programa i el codi ètic que van ser aprovats en assemblea el passat dijous per unanimitat.

El programa té més de 250 propostes per Sant Cugat organitzades en quatre capítols: ciutat habitable, ciutat cuidadora, ciutat en xarxa i ciutat compartida i democràtica.

“Hem analitzat la realitat de la nostra ciutat i plantegem reptes de futur com són: construïr la igualtat amb diversitat, combatre el masclisme, la homofòbia i el racisme”, ha introduït Inés Luna, “volem un Sant Cugat que no deixi ningú enrere”

“També hem aprovat el codi ètic. Aquest un codi de pràctiques obliga a les persones que ocupin càrrecs electes i presenta accions concretes per assegurar una gestió política compromesa i propera a la ciutadania, amb mecanismes eficaços de transparència en el finançament i rendició de comptes democràtics i populars”, ha explicat Andreu Sierro, “Aquest obliga, entre altres coses, a fer públiques les seves agendes, renunciar a regals i privilegis i rendir comptes davant la ciutadania”.

“El programa combat la desigualtat i posa al centre la vida. Volem un Sant Cugat que planti cara als lobbies i que recuperi sobiranies com pot ser la de l’aigua”, ha finalitzat Ramon Gutiérrez.

Recull de premsa