Candidatura

Presentem una llista jove i renovada, que representa molt bé les lluites que la nostra ciutat ha d’afrontar els propers anys: l’ecologia, l’habitatge i la defensa dels serveis públics.

Venim de lluny i anem més lluny encara, per això també incloem persones que formen part de la militància històrica, que a través de la lluita veïnal, sidincal, i política han donat forma a aquesta ciutat.

Ramon Gutiérrez Illana

Veí de Monestir-Sant Francesc, tinc 36 anys. Soc dissenyador, durant uns anys he tingut un paper actiu a l’economia social amb una cooperativa de disseny gràfic. He participat en la creació del Sindicat de Llogateres a Sant Cugat. També participo a l’assemblea LGTBI.

Aina Balada Tarrés

Veïna de la Floresta, tinc 38 anys. He viscut la majoria de la meva vida a Sant Cugat. Treballo d’advocada laboralista i mediadora al meu propi despatx. Col·laboro en el món sindical i amb entitats socials.

Juanma Cayuelas Gallardo

Veí de les Planes, tinc 63 anys. Operari metal·lúrgic jubilat, delegat sindical de CCOO durant 26 anys. Estic casat i tinc dues filles. Esportista des de sempre, actualment disfruto especialment sobre la bici. Fan dels Rolling, els Beatles i Pink Floyd. 

Ana Lemkow Tovías

Veïna de Volpelleres, tinc 46 anys. Tècnica de drets de ciutadania a Barcelona. Formada en educació social, treballo temes com drets de ciutadania, antiracisme, participació i immigració.

Américo Ologaray Orti

Veí de Valldoreix, tinc 71 anys. Advocat jubilat. Entrenador en el Club de Rugby de Sant Cugat. Fa més de mig segle que lluito per l’efectivitat dels drets humans en el marc d’una societat més igualitària i solidària.

Rocío Luna Guibourg

Veïna de Monestir-Sant Francesc, tinc 36 anys. Metgessa ginecòloga especialista en cirurgia ginecològica i endometriosi. Doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballant per la sanitat pública.

Marcos Camarzana García

Veí de l’Eixample, tinc 40 anys. Soc Llicenciat en història i mediador escolar. Apassionat del món educatiu i activista per la protecció de la infància i l’adolescència. Fundador de l’associació memorialista Catorze d’abril.

Roser Casamitjana Abellà

Veïna de Valldoreix, tinc 74 anys. Bioquímica. He tingut el plaer de ser regidora a l’Ajuntament de Sant Cugat del 2011 al 2019. Membre de la Marea Blanca i presidenta de veïns i veïnes progressistes de Valldoreix.

Alex Fouquet

Veí del Centre, tinc 29 anys. Consultor d’IT d’ofici i politòleg de vocació. Des de ben jove he participat en diverses entitats i organitzacions locals. Participo en la candidatura de Sant Cugat en Comú Podem per continuar aportant a la meva ciutat.

Inés Luna Guibourg

Veïna de Mira-Sol, tinc 38 anys. Programadora informàtica. He estudiat educació infantil, pintura i il·lustració. He estat vinculada a diverses entitats santcugatenques. 

Julià Mestieri Ferrer (independent)

Veí de la Colònia Montserrat a Valldoreix, tinc 34 anys. Treballo d’informàtic i em considero activista social, cultural i veïnal de Sant Cugat. Participo al ball de gitanes.

Neus Medina Sánchez

Veïna de Mira-Sol, tinc 71 anys. Treballadora jubilada. He treballat tant en l’administració pública com en educació. Actualment, participo de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat.

Isidre Marías Benito

Veí de la Floresta, tinc 67 anys. Professor de filosofia jubilat. Soc president del Memorial Manuel Vázquez Montalbán de Sant Cugat del Vallès i participo d’altres espais a la meva ciutat.

Cristina Conejo Rodríguez

Veïna de la Floresta, tinc 42 anys. Treballo de psicòloga en un projecte d’àmbit autonòmic sobre salut mental comunitària. La política és transformadora i ha de millorar la vida de les persones. 

Adrià Ferrer Abad (independent)

Veí del barri de Sant Francesc – Monestir, tinc 35 anys. Enginyer. Visc a Sant Cugat des de fa més de 5 anys.

Lucía Recolons García-Mauriño

Veïna del barri del Centre, tinc 34 anys. Advocada especialitzada en les energies i el medi ambient. Considero imprescindible que la transició energètica inclogui al conjunt de la societat i no deixi ningú enrere.

Pau Alonso González

Veí de Valldoreix, tinc 67 anys. Comercial jubilat. Participo com a activista a diverses entitats que vetllen pels drets de les persones refugiades tant a Sant Cugat com a la resta de Catalunya.

Françoise Clabecq Gronner

Veïna de la Floresta, tinc 63 anys. Enginyera indústries alimentàries jubilada. He estat responsable d’una empresa multinacional del sector alimentari. Visc a Sant Cugat des del 1982 i tinc moltes ganes de contribuir a la millora de la ciutat i dels seus habitants.

Antoni García Serrano

Veí de Torreblanca, tinc 39 anys. Enginyer. He treballat a diverses empreses d’IT des de fa anys, des d’empreses petites fins a multinacionals. Home feminista pare de dues personetes.

Lidia Giralt Fadrique

Veïna del Centre, tinc 61 anys. Maquilladora de professió i cuidadora. Visc a Sant Cugat des del 2008. Lluito pels drets socials i per la cosa pública.

Cruz Molina Garuz (independent)

Veïna de la Floresta, tinc 67 anys. Metgessa i professora d’universitat jubilada. Defensora dels drets humans, salut i educació. Membre de la Comissió de drets socials del barri i de la Marea Blanca Sant Cugat.

Jordi Cabrerizo Gamarra (independent)

Veí del centre, tinc 36 anys. Comunicador, escriptor i activista LGTBI+ actualment exerceixo com a encarregat de comunicació a La Unió Santcugatenca. 

Ignasi López Hernández (independent)

Veí de les Planes, tinc 65 anys. Educador social jubilat. Estic molt actiu al barri de Les Planes en projectes d’ecologia, les meves constants en la vida han estat el món social i l’art. Tinc un fill de 23 anys.

Assun Reyes Camps

Ex-veïna de Can Magí, tinc 68 anys. Metgessa de família jubilada. Estic molt implicada en la defensa de la sanitat pública, participo en l’àmbit local a la Marea Blanca de Sant Cugat. Exregidora a l’Ajuntament del 2003 al 2009.

Neus Sotomayor Rodriguez (independent)

Veïna del Centre , tinc 68 anys. Llicenciada i Filosofia i Lletres jubilada. Estic molt vinculada al cooperativisme, he estat directora d’Unipau durant més de 20 anys i actualment en soc presidenta.

Josep Maria Àngel Solà

Veí de Mira-Sol, tinc 78 anys. Professor d’institut jubilat. Molt implicat a l’associació de veïns del meu barri. Vaig ser regidor del PSUC l’Ajuntament de Sant Cugat de l’any 1981 a l’any 1983 i del 1987-1993.

Angeles Ansoleaga Brobia

Veïna del barri de Sant Francesc – Monestir tinc 78 anys. Treballadora jubilada. De tota la vida he estat a diferents entitats de solidaritat. També participo en el cor “cantem les 40”.

Mariano Aragón Pascual

Veí del barri de les Planes, tinc 77 anys. Jubilat. Formo part de l’associacionisme sindical des de CCOO. També soc activista cultural i dirigeixo l’Associació Catalana d’Investigacions Marxistes (ACIM).

Montse Español Cañameras

Veïna del Centre, tinc 77 anys. Administrativa jubilada. Estretament lligada al món de l’ensenyament, també estic molt compromesa amb els drets de les dones. En l’actualitat participo de la Marea Blanca a Sant Cugat.

Jaume Rodríguez Fernández

Veí del barri de La Floresta, tinc 83 anys. Professor d’institut jubilat. Porto tota la vida molt lligat a la vida pública del meu barri des de l’associació de veïns. El PSUC va ser el primer partit al qual em vaig afiliar.

Montse Gifra i Oristrell

Veïna de Sant Francesc – Monestir, tinc 77 anys. Administrativa jubilada. Participo en diverses entitats lligades a la solidaritat, especialment a Sant Cugat.

Pilar Escriche Segu

Veïna del barri de La Floresta, tinc 79 anys. Jubilada. Llicenciada en ciències de la informació, vinculada als moviments veïnals del barri de La Floresta.

Joan Balada Cantero

Veí del barri del Monestir – Sant Francesc, tinc 66 anys. Mestre jubilat. He estat professor a diverses escoles de Sant Cugat. Regidor a l’Ajuntament de Sant Cugat del 1995 al 2003

Conxa Martínez Llamas

Veïna de Centre-Estació, tinc 69 anys. Treballadora de l’Ajuntament de Sant Cugat jubilada. Sindicalista afiliada a CCOO. Feminista convençuda, vaig començar a formar part de l’esquerra transformadora des de ben jove.

Jordi Casas Roca

Veí del Centre, tinc 68 anys. Historiador. He participat durant tota la meva vida a l’espai de l’esquerra ecologista i transformadora. Fundador de la unió local de CCOO, actualment participo en la plataforma de pensionistes. Regidor pel PSUC (1981-1983) i ICV (1987-1995).