Sant Cugat en Comú no assistirà diumenge a la visita del President de la Generalitat Quim Torra 

Els comuns no participaran de la benvinguda institucional al President, ni de l’acte de canvi de nom de la plaça U d’octubre.

El passat ple del mes de maig el grup municipal d’ICV-EUiA va votar en contra del canvi de nom de la plaça, argumentant que malgrat la rellevància de la data, és encara massa recent com per donar-li aquesta importància històrica al nomenclàtor, i sobretot, per la manca de consens que genera en la població de Sant Cugat. Un argument que sí ha servit per no canviar el nom d’altres places i, per tant, ens trobem en una decisió presa arbitràriament.

Alhora consideren que una visita oficial del President de la Generalitat hauria de servir per qüestions que representin a tota la ciutadania i no actes partidistes com la marxa organitzada per l’ANC o la el canvi de nom de la plaça en qüestió.

Sant Cugat en Comú manifesta la necessitat de seguir denunciant la no-normalitat pel fet de tenir polítics i líders associatius a la presó, però consideren que s’ha de poder preservar la diversitat i pluralitat de les institucions i, per tant, que l’Ajuntament o la Generalitat, malgrat poder donar suport a la causa, han de mantenir el perfil institucional i ser l’administració de tots i totes.