El Comú de Sant Cugat prepara el programa per les municipals de l’any vinent

Aquesta setmana s’ha portat a terme una assemblea on totes les inscrites van aprovar el pla de treball que servira per fer front a les municipals del 2019.

L’assemblea d’inscrites de Sant Cugat en Comú de la nostra ciutat s’ha reunit aquesta setmana per donar el tret de sortida a les municipals. En aquesta assemblea una quarantena de persones han aprovat el pla de treball, presentat el grup motor, que inclou la creació de 3 grups de treball: logística, comunicació i  Finançes; i dues comisions: seguiment municipal i programa i discurs.

En el marc de la roda de premsa per donar a conèixer el pla de treball Aina Balada, membre del Grup Motor, ha destacat: “Volem donar continuïtat al treball fet pel grup municipal d’ICV-EUiA i a la campanya Imagina Sant Cugat” i que “la qüestió de l’habitatge a Sant Cugat tindrà un eix central al programa. Volem un Sant Cugat per tothom i no només per uns quants”.

“També volem establir grups de treball als barris” ha comentat Inés Luna, també membre del Grup Motor, “és essencial tenir una forta presència a tots els barris, per així poder reflectir al programa les problemàtiques específiques de cada barri” també ha fet èmfasi recordant la convocatòria d’aquest dissabte dia 29 a les 12h a la plaça del Casalet on “els veïns i les veïnes de Valldoreix poden venir a expressar les seves inquietuds i propostes referents al seu barri”.