Sant Cugat en Comú comença la campanya a Mira-Sol

Aquest és el primer acte en període electoral i marca la tònica del que serà la campanya de Sant Cugat en Comú: austera, de proximitat i amb molta presència als barris.

Ramon Gutiérrez, cap de llista de Sant Cugat en Comú, Ximena Montecinos, candidata num. 6, i Josep Maria Àngel, “Pinyo”, conegut activista veïnal, s’han reunit aquest dimarts amb veïns i veïnes de Mira-sol en una trobada per explicar les propostes que Sant Cugat en Comú té sobre aquest barri. Tal com ha explicat Gutiérrez, “La nostra campanya, com té la nostra candidatura, tindrà presència a tots els barris de la ciutat. Hem plantejat una campanya on tindrem presència a tot el voltant de la ciutat ja que creiem que el protagonisme l’ha de tenir tothom, independentment del barri al que visqui”.

Aquesta trobada també ha servit per presentar el manifest de suport a la candidatura que estarà obert a la ciutadania per qui es vulgui adherir i està disponible en aquest enllaç.

Per Sant Cugat en Comú el barri de Mira-sol ha estat bastant maltractat per l’actual govern postconvergent de Sant Cugat. “A Mira sol una de les prioritats són els equipaments: s’ha de construir el complex esportiu. Al barri Mas Gener porten temps reclamant les bandes sonores i tambe manquen equipaments per Can Matas. Sant Cugat en Comú treballa per què Mira-sol formi part de sant cugat i per què sigui un punt de trobada”, ha finalitzat Gutiérrez.

Recull de premsa: