És el moment de la gent comuna!

Aquesta tarda Ramon Gutiérrez, candidat a l’alcaldia, Aina Balada, candidata número 2, i Andreu Sierro, candidat número 3, han donat a conèixer la llista electoral de Sant Cugat en Comú que concorrerà a les eleccions municipals del diumenge 26 de maig.

“En aquestes eleccions municipals votar comuns és votar un canvi cap a l’esquerra a l’Ajuntament de Sant Cugat”, ha anunciat Aina Balada. ‘És el moment’ és el lema de campanya escollit pels comuns.

“Ens presentem per posar al centre de totes les polítiques la gent comuna. Per aconseguir un Sant Cugat que no deixi ningú enrere, feminista i ecologista”, ha dit presentant el cartell el candidat a l’alcaldia, “Aquest 26 de maig és el moment per fer un tomb al govern de la nostra ciutat, 32 anys són massa sense alternança política”.

Finalment l’Andreu Sierro ha presentat la candidatura al complet: “el nostre és un projecte il·lusionador per la seva capacitat d’aglutinar persones de diverses procedències. Tenim una llista potent, repartida pel territori i jove”.

Podeu trobar la llista completa en aquest enllaç