Revertir la concessió de Mútua de Terrassa, prioritat per En Comú Podem

Necessitem una sanitat pública que no depengui dels beneficis d’una empresa que es lucra amb la nostra salut.

L’alcaldable de Sant Cugat en Comú Podem ha anunciat en una roda de premsa acompanyat de Mar García, diputada d’En Comú Podem al Congrés, les prioritats en matèria de salut per la formació morada santcugatenca.

“A Sant Cugat tenim les llistes d’espera per intervencions i especialistes més llargues de Catalunya i unes urgències col·lapsades any rere any”, es lamenta Gutiérrez, “Mútua de Terrassa és una empresa que genera beneficis precaritzant els serveis que financem amb diners públics”. La candidatura d’esquerres es compromet a revertir la concessió “tan aviat com sigui possible, és qüestió de salut”.

L’alcaldable d’En Comú Podem també ha volgut dedicar uns moments de la roda de premsa per la candidata d’ERC, que fa uns dies es passejava per la ciutat amb el conseller de sanitat. “Que vingui el conseller de Sanitat a la comarca i prometi, de forma electoralista, un hospital “d’alta resolució no és la solució a cap problema. Durant quatre anys l’alcaldessa no ha defensat els interessos de Sant Cugat a la Generalitat”.

La diputada al Congrés Mar García, ha volgut remarcar la importància de posar la salut mental al centre del debat doncs “la salut no és simplement manca de malaltia, ha de significar benestar”. I és que la coalició morada vol tenir pel proper mandat un pla de salut mental per la ciutat que posi un psicòleg a cada institut. “Ens preocupa la quantitat de persones joves que pateix, la pandèmia ha fet aflorar moltes d’aquestes problemàtiques i cal invertir en eines que millorin l’estat actual”.