Gutiérrez: “Proposem solucions realistes, nosaltres no participem en la subhasta de mega-propostes”

La candidatura d’esquerres es conjura en un sopar a Valldoreix per ser decisiva al proper consistori de Sant Cugat

La nit del dijous al divendres ha sigut la data escollida per En Comú Podem per fer el seu ja tradicional sopar de campanya. La ubicació escollida ha estat el Casalet de Valldoreix, aquest esdeveniment ha comptat amb la participació de Juanjo Cortés, presidenciable a l’EMD de Valldoreix i Ramon Gutiérrez, alcaldable de la formació d’esquerres, a més d’una seixantena de persones que participen activament en la campanya.

En unes breus declaracions l’alcaldable de Sant Cugat en Comú Podem ha volgut fer una valoració de la campanya i destacar els últims missatges abans de les eleccions municipals del diumenge: “Hem sabut situar els reptes als quals s’enfronta Sant Cugat fent una campanya propositiva i alegre, tenim la convicció que el diumenge anirà bé, la quantitat de persones que passen per les nostres paradetes i ens paren el carrer posen de manifest la necessitat de què siguem al consistori”. “Hem situat al centre del debat la salut mental i el racisme, la necessitat de millorar la mobilitat a la ciutat, hem proposat solucions pel problema de l’habitatge enfront de la subhasta de mega propostes o mega invencions que pretenen enganyar a la població” ha reblat Gutiérrez.

Finalment, respecte a la votació de presidenciables a Valldoreix Gutiérrez ha volgut remarcar que és molt important guanyar la presidència amb Juanjo Cortés doncs “necessitem una majoria d’esquerres a l’EMD, portem passa anys amb un govern que no escolta”, ha acabat l’alcaldable d’En Comú Podem.