En Comú Podem fa campanya a Sant Cugat

El diputat Joan Mena i la senadora Maria Freixanet, número 5 i 6 a la llista per Barcelona d’En Comú Podem, presenten les propostes per una Espanya plurinacional, social, feminista i ecològica.

Aquest dijous Sant Cugat ha acollit un acte de la campanya de les eleccions generals d’En Comú Podem d’el proper 28 de maig on han assistit el Joan Mena i la Maria Freixanet, ambdós membres de la llista al Congrés per Barcelona.

En la trobada una quarantena de persones han pogut escoltar el rendiment de comptes d’aquesta última legislatura, en paraules de la Maria Freixanet: “Ens avala la feina que hem fet fins ara, hem batallat al Congrés com ningú, fent de l’habitatge un eix de batalla principal. Hem fet negociat pressupostos amb el PSOE per tirar aquest-ho endavant, van sortir dos decrets de lloguer, però tot i això segueixen faltant elements, com per exemple que els ajuntaments tinguin la capacitat de regular el preu del lloguer en zones concretes on el preu és abusiu, com per exemple, Sant Cugat. Hem de posar fi a aquesta bombolla del lloguer que està ofegant la vida de la gent”.

El Joan Mena també ens has explicat les propostes per la propera legislatura: “Una idea que travessa el nostre programa és la idea de posar la vida al centre. Cal fer polítiques que posin la vida al centre, i per això cal redistribuir la riquesa, perquè vivim en un país molt desigual, i amb aquesta riquesa poder cuidar la vida, poder cuidar el treball, donar seguretat a la vida i fer la vida vivible”

Recull de premsa: