Una candidatura per una nova majoria a Sant Cugat

Sant Cugat en Comú va presenta la seva candidatura a les eleccions municipals amb el repte d’aconseguir un canvi d’esquerres per la ciutat

Una setantena de persones es van assistir el passat dijous a la Casa de Cultura a la presentació de la candidatura de Sant Cugat en Comú encapçalada per Ramnon Gutíerrez.

En la presentació de l’acte l’Aina Balada, candidata número dos a la llista de Sant Cugat en Comú, va voler remarcar que “fa temps que hem iniciat el camí des d’una gran generositat. Presentem una candidatura que no és una coalició de partits, sinó una confluència, en la qual tots els partits i persones que hi formem part hem fet un gran esforç, hem estat generosos, i hem deixat enrere les diferències per treballar plegades per les persones de Sant Cugat”.

A l’acte va assistir l’Ernest Urtasun ,candidat a eurodiputat per En Comú Podem, que ha posat de relleu la importància que Europa i els municipis treballin en consonància ja que “així podem posar el focus sobre molts temes que tenen impacte europeu i local” ha explicat l’eurodiputat. Un clar exemple és el canvi climàtic, en el qual “tenim una batalla i això no es pot fer sense l’acompanyament local”.

Finalment l’alcaldable Ramon Gutiérrez ha explicat els eixos principals del programa, que són: “acabar amb les desigualtats, fer que Sant Cugat deixi de ser una ciutat que expulsa a la gent, i plantejar-nos reptes de futur, com l’ecològic o termes de feminisme, a més d’una lluita contra la corrupció”. “En els últims 4 anys hem vist com la ciutat i les seves prioritats han canviat, i el nostre espai polític representa millor que mai aquests àmbits que cal impulsar. Per això la nostra candidatura és optimista i treballem per formar una majoria d’esquerres per Sant Cugat”, ha conclòs el candidat de Sant Cugat en Comú

Recull de premsa: