En Comú Podem es reivindica com la força que assegura transformacions valentes a la ciutat

Durant quatre anys hem tingut un govern diferent però no suficient

Segons la candidatura de coalició En Comú Podem aquestes municipals aniran de revalidar les polítiques d’esquerres o tornar al passat de mà de la sociovergència. 

I, és que, segons el cap de llista, Ramon Gutiérrez: “durant quatre anys hem tingut un govern diferent però no suficient. Volem donar un nou impuls a les polítiques d’esquerres que s’han fet durant l’últim mandat i som decisius per allunyar a Junts del govern de la ciutat durant quatre anys més”. 

A Sant Cugat en Comú Podem es mostren molt orgulloses de la candidatura perquè representa l’esforç que s’ha fet per sumar diverses sensibilitats que aglutinen les lluites que seran decisives durant el proper mandat: l’ecologia, la sanitat pública, l’habitatge públic, l’escut social, el diàleg i la mobilitat sostenible. Ramon Gutiérrez ha posat èmfasi que la candidatura morada és a què assegura dur a terme transformacions valentes a la ciutat com es pot veure a Barcelona, la Generalitat o el govern de coalició de l’estat.

La nostra candidatura es compromet a treballar per construir una ciutat per viure i conviure. Volem deixar enrere d’una vegada per totes el model de ciutat exclusiva i excloent que hem tingut durant els anys de Convergència.

El lema de campanya sintetitza totes aquestes lluites i serà “Sumar per transformar Sant Cugat”.