En Comú Podem celebra el gran avenç en la protecció de Torre Negra

Des d’En Comú Podem Sant Cugat celebrem la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de denegar l’últim dels recursos, presentat per Núñez i Navarro, propietari d’una part dels terrenys, contra la modificació del Pla General Metropolità a l’àmbit de Torre Negra.

Considerem que la ja quasi definitiva protecció de la Torre Negra és una victòria de tots i totes i ens la fem també nostra gràcies a la feina unitària amb partits i societat civil que han fet els nostres representants al llarg dels anys. Aquesta lluita, és i ha sigut sempre d’ampli consens a Sant Cugat i és per això que, primer des d’ICV-EUIA i després des d’En Comú Podem, sempre hem mantingut una postura de rebuig als plans d’urbanització, alhora que reclamàvem la inclusió al Parc Natural i la protecció dels paratges de la Torre Negra. Ens sentim orgulloses d’haver signat i votat la proposta de modificació de 2018 que avui la justícia ha donat per bona.

Encara queda recorregut per fer definitiva la protecció, esperem que la previsible resposta del Tribunal Suprem vagi en la mateixa direcció de protecció de l’espai. Alhora, reafirmem el nostre compromís de la defensa i protecció dels entorns forestals i rurals de la nostra ciutat com ho és Torre Negra. En aquest sentit, esperem la implicació de totes les administracions per tal de donar resposta a l’interès general, alhora que es compti amb tots els partits i entitats que històricament hem format part d’aquest consens en la cerca de solucions i defensa del que és de totes.