Catalunya en Comú celebrarà el dijous vinent l’assemblea constituent del Comú de Sant Cugat

En el marc del desplegament territorial de Catalunya en Comú, l’organització es constituirà formalment a la ciutat en una assemblea que tindrà lloc demà dijous 21 de juny a les 20.00 hores, a la Casa de Cultura

L’activitat de Catalunya en Comú als municipis ha començat aquest mes de juny amb la constitució dels grups motors locals. A Sant Cugat, hi ha hagut una única proposta de grup motor, formada per un total de sis persones -tres homes i tres dones-. Una vegada validada la proposta pels òrgans nacionals de Catalunya en Comú, serà l’assemblea local, formada per totes les persones inscrites al municipi, qui l’ha d’aprovar. A partir del 21 de juliol, el Consell Nacional de Catalunya en Comú ratificarà tots els grups motors de Catalunya.

Entre les ambicions d’aquest grup motor de Sant Cugat estan la de construir entre totes i tots un espai plural i divers, radicalment democràtic, que no només treballi per crear la llavor per un canvi polític real a les properes eleccions municipals de Sant Cugat, sinó per la creació d’un espai d’apoderament col·lectiu. També vol ser un espai de participació democràtica que permeti treballar amb els diferents actors socials i polítics de la ciutat, per aconseguir una ciutat que posi al centre de l’acció política local a les persones, defensi el bé comú, i representi les majories socials.

Les persones que no estiguin inscrites a Catalunya en Comú i vulguin participar de la creació de l’organització a Sant Cugat, encara poden inscriure’s a: participa.catalunyaencomu.cat.