Els comuns de Sant Cugat constitueixen la seva primera assemblea local, i escullen un Grup Motor

L’assemblea s’ha realitzat en el marc del desplegament territorial de Catalunya en Comú, i ha escollit el Grup Motor que ha de guiar l’organització fins a les eleccions municipals.

L’assemblea d’inscrits a Catalunya en Comú de la nostra ciutat es van reunir ahir per primera vegada per tal constituir la secció local del partit a Sant Cugat, el Comú local. A l’assemblea es va presentar una única proposta per tal de conformar el Grup Motor, que va ser aprovada per unanimitat, per la quarantena de participants.

L’equip es va presentar amb la idea de ser un equip jove i dinàmic i que combina experiència amb ganes d’aprendre i referencialitat als barris i moviments socials de la ciutat. Alhora es conforma majoritàriament per persones que no militen a cap dels partits polítics impulsors de Catalunya en Comú, malgrat disposar del suport de persones que compten amb militància històrica.

Una proposta formada per les següents persones:
Aina Balada, 34 anys, advocada;
Marcos Camarzana, 35 anys, historiador i professor de secundària;
Núria Foj, 40 anys, politòloga de formació i editora de continguts;
Ramon Gutiérrez, 31 anys, dissenyador gràfic i actualment regidor a l’Ajuntament;
Ines Luna, 32 anys, educadora i il·lustradora;
Andreu Sierro, 44 anys, dissenyador i activista veïnal.

Les tasques de coordinació i organització les assumiran: Aina Balada i Marcos Camarzana, les de comunicació: Andreu Sierro, Ines Luna i Ramon Gutiérrez -qui alhora exercirà de portaveu-, i les de feminismes: Núria Foj, Aina Balada i Inés Luna

Els objectius marcats per l’assemblea del Comú de Sant Cugat són, en primer lloc, l’elaboració d’un pla de treball organitzatiu, i de proposta política a Sant Cugat, que s’haurà d’aprovar a l’assemblea de Setembre. I en segon lloc, coordinar i vetllar per la preparació de les eleccions municipals, que inclou el procés d’elecció de la candidatura, d’elaboració programàtica i de preparació de la campanya electoral.