Afrontem la campanya amb optimisme

La candidatura de Sant Cugat en Comú

Aquesta tarda el grup motor de Sant Cugat en Comú ha convocat a la premsa per tal d’explicar les primeres accions de la candidatura en precampanya

En el marc de la roda de premsa Ramon Gutiérrez, cap de llista de Sant Cugat en Comú, ha anunciat que en les properes setmanes es començarà a distribuir la revista bimensual que fan els comuns, els actes programàtics així com les diverses paradetes que es podran anar trobant d’ara fins a les municipals del 26 de maig.

Aina Balada, número dos a la candidatura, ha explicat el procediment que ens ha portat fins on estem: “L’aprovació del reglament de primàries, la presentació i posterior votació de les 13 persones que, a hores d’ara, formen la candidatura. Aquesta està formada i representa totes les diversitats que s’agrupen en l’espai dels comuns a Sant Cugat”. També ha volgut remarcar que la candidatura està oberta a incloure qualsevol suggeriment, millora o punt de vista que algú cregui que no s’està s’estigui tenint en compte.

Els comuns, en paraules del cap de llista Ramon Gutiérrez “Estem en una situació excepcional per Sant Cugat ja que una majoria d’esquerres pot governar a partir del 26 de maig. Nosaltres ens prenem la campanya amb moltes ganes i molt optimisme”.

Recull de premsa: