Es presenta el procés participatiu “Imagina en Comú Sant Cugat”

Avui s’ha presentat a la premsa el procés participatiu “Imagina en Comú Sant Cugat”, la fase fundacional del nou espai polític municipal d’esquerres de Sant Cugat.

Aquest projecte ha estat presentat per Josep Maria Balcells, membre de la Coordinadora nacional de Catalunya en Comú; Ramon Gutiérrez, portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA; Américo Ologaray, membre de Podem de Sant Cugat i Neus Medina, militant d’ICV de Sant Cugat.

Es tracta d’un espai de participació política obert a tothom i amb voluntat de ser ampli i no rígid. Hi ha membres de Podem, d’ICV, d’EUiA i moltes persones que no han militat mai en cap partit.

Avui s’ha donat a conèixer el manifest que representa el tret de sortida d’aquest procés participatiu i marca la visió d’un nou projecte de ciutat. Aquest procés deliberatiu porta el nom d’”Imagina en Comú Sant Cugat”.

Les persones impulsores d’aquest projecte han remarcat que no es tracta d’una proposta organitzativa ni de candidatura perquè encara s’han de deicidir els mecanismes d’elecció a nivell de Catalunya en Comú, sinó que és un tret de sortida de creació d’un espai deliberatiu, embrió del que ha de ser el programa municipal.

S’ha anunciat que el dia 21 de març se celebrarà una assemblea amb les persones que s’hagin adherit al manifest on es debatrà la creació de les diferents trobades sectorials, de barris i, en definida, es decidiran les properes passes a seguir. L’assemblea serà a les 19h a l’Espai Comú (Carrer Sant Jordi, 5)

En aquesta roda de premsa s’ha fet una crida a la ciutadania perquè signi el manifest i participi d’aquest nou espai polític municipal.