Ramon Gutiérrez tanca la llista de Sumar – En Comú Podem a la província de Barcelona

El projecte de Sumar, encapçalat per Yolanda Díaz, presenta les llistes que concorreran a les eleccions generals d’aquest 23 de juliol

En l’últim Consell Nacional de Catalunya en Comú va aprovar les llistes a les quatre províncies catalanes. El santcugatenc i cap de llista d’En Comú Podem Sant Cugat a les passades eleccions municipals Ramon Gutiérrez, tancarà la llista dels suplents a les eleccions generals del 23 de juliol que encapçala l’actual diputada Aina Vidal amb el secretari de la mesa del Congrés Gerardo Pisarello i Gala Pin.

A la presentació de les diferents llistes Yolanda Díaz ha volgut fer esment a les prioritats d’aquest projecte, que seran: els usos del temps, el cost de la vida, el canvi ecològic, el treball digne, el feminisme i els drets culturals.

“En aquestes eleccions ens hi juguem tot. O avancem o retrocedim, i la candidatura de Sumar – En Comú Podem té propostes per seguir avançant amb més drets i més garanties” ha destacat l’Aina Vidal a l’acte de presentació.

En Ramon destaca que “és un orgull i un honor tancar la llista de suplents en aquesta candidatura per la província de Barcelona, una llista encapçalada per una imprescindible com l’Aina Vidal. Aquest 23 de juliol cal omplir les urnes d’il·lusió i esperança!”.