L’equip de govern fa electoralisme amb la segona residència de gent gran

Els terrenys cedits per part de l’Ajuntament a la Generalitat

Els comuns denuncien que l’alcaldessa ven fum i fa electoralisme amb les places públiques de residències per a la gent gran

El ple del desembre passat es va aprovar una moció institucional a proposta d’ICV-EUiA que instava a cedir uns terrenys al barri de Volpelleres per construir-hi una segona residència pública per a la ciutat. Una demanda històrica reclamada pels grups polítics des del 2013 després que el projecte s’aturés el 2010 amb les retallades del govern d’Artur Mas a la Generalitat. Aquesta moció també incloïa la construcció d’habitatges tutelats per a la gent gran i afegir, dins la cartera de Serveis Socials de l’Ajuntament, prestacions d’odontologia, podologia i fisioteràpia, entre d’altres.

Els comuns acusen l’equip de govern de generar una notícia buida de contingut amb la foto de l’alcaldessa i el secretari general d’Afers Socials i Família, Francesc Iglesies, ja que en la reunió mantinguda ahir entre la Generalitat i l’Ajuntament no es va poder arrencar el compromís de la Generalitat de construir la segona residència pública. Per Sant Cugat en Comú anunciar la concertació de més places privades no és la resposta que la Generalitat hauria de donar als santcugatencs i santcugatenques, tenint en compte que el passat mes de desembre, un cop aprovat pel Ple, l’alcaldessa ja va signar el decret de cessió del terreny a la Generalitat sense acord previ per a la seva construcció.

Els comuns, que també han presentat aquesta proposta al Parlament, mitjançant el Grup Parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, esperen que tots els partits que van votar a favor de la moció al Ple de Sant Cugat també hi votin a favor al Parlament.