Celebrem que l’Ajuntament de Sant Cugat hagi sol·licitat presentar-se com acusació particular al judici del ‘cas 3%’

Aquest dijous es va publicar l’interlocutòria del jutge De la Mata on s’assenyala que la presumpta trama corrupta del “Cas 3%” hauria actuat en almenys 31 adjudicacions d’obra pública, entre les quals hi ha l’adjudicació a la constructora Teyco de la promoció d’habitatge públic a la plaça dels Rabassaires de Sant Cugat.

Sempre hem considerat greu que la trama de les comissions per finançar Convergència actués a la nostra ciutat, com ja s’ha provat en el “Cas Palau” i el PAV3. El partit que ha governat Sant Cugat durant més de 30 anys s’ha finançat il·legalment i ho ha fet amb obra pública municipal, el que vol dir que s’ha estafat a tots els santcugatencs i santcugatenques.

Ens sentim orgulloses que les conclusions de l’anomenada “Comissió Teyco” que va tenir lloc el mandat passat i que va presidir la nostra companya Roser Casamitjana, hagin servit per a la redacció de la interlocutòria.

Alhora, volem reivindicar la necessitat de netejar la imatge de la nostra ciutat. El govern municipal fa bé volent formar part de la recuperació del prestigi de la política i personant-se en el cas. Ho celebrem i encoratgem a mantenir aquesta actitud de tolerància zero amb la corrupció.