Aina Balada i Josep Maria Balcells candidats santcugatencs d’En Comú Podem a les eleccions catalanes

Els santcugatencs Aina Balada i Josep Maria Balcells ocupen els números 66 i 77 respectivament en la candidatura d’En Comú Podem a les eleccions al Parlament de Catalunya per Barcelona. 

La llista encapçalada per Jèssica Albiach, està formada per un 25% de menors de 30 anys i compta amb una gran representació de professionals i activistes en defensa de la sanitat pública així com activistes LGTBI. També és una llista netament municipalista amb representació de tots els àmbits territorials.

La candidatura d’En Comú Podem s’erigeix en l’única opció netament d’esquerres, feminista i ecologista i que defensa el blindatge dels serveis públics. Així mateix, és l’única força capaç de generar noves majories alternatives que portin a un nou canvi a Catalunya, com ja ha fet l’espai des del Govern central i en l’àmbit municipal, per exemple a la capital del país, a l’Ajuntament de Barcelona.

Aina Balada Tarrés. Núm. 66. És llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa com a advocada i mediadora al seu propi despatx. Especialitzada en dret laboral.

Josep Maria Balcells. Núm. 77. Periodista, ha treballat a diversos mitjans de comunicació on ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat. L’any 2006 va ser diputat del PSC-Ciutadans pel Canvi.

Les eleccions al Parlament de Catalunya, inicialment previstes pel proper 14 de febrer, estan pendent d’una decisió final avalada per l’evolució de les dades de la pandèmia de la COVID-19. El gran increment de nous contagis, i hospitalitzacions dels darrers dies condicionaran, finalment, la data electoral. En aquest sentit des d’En Comú Podem es té molt clar que cal prioritzar la salut de les persones, per sobre d’interessos partidistes o electorals i que cal que les eleccions es celebrin amb la màxima seguretat per a tothom.