Aina Balada, Juanma Cayuelas i Ana Lemkow acompanyen Ramon Gutiérrez a la llista d’ECP

La coalició d’esquerres santcugatenca presenta les persones que aniran a les primeres posicions a les xarxes socials

A menys de dos mesos per les eleccions municipals la coalició entre Sant Cugat en Comú i Podem Sant Cugat presenta una llista jove i solvent. En les últimes setmanes ha anat publicant diversos vídeos a les xarxes on el candidat  l’alcaldia Ramon Gutiérrez ha presentat les primeres posicions de la candidatura.

Repeteix com a segona de la llista l’advocada Aina Balada. La veïna de la Floresta està especialitzada en dret laboral i mediació.

En Juanma Cayuelas ocuparà la tercera posició a la llista d’En Comú Podem. Resident a les Planes i delegat sindical durant la seva vida laboral participa de Podem des dels inicis de la formació morada.  

Finalment, l’Ana Lemkow, veïna de Volpelleres, serà la candidata número quatre. Formada en Educació social i mediació comunitària treballa a l’Ajuntament de Barcelona en l’àmbit de drets de ciutadania, antiracisme, participació ciutadana i immigració. 

El dissabte dia 15 d’abril la coalició presentarà la llista completa en un acte a la plaça d’en Coll amb l’eurodiputat Ernest Urtasun.